Back to All Events

Samtal i ögonhöjd: Möten – ledares mest underskattade forum

  • Grev Turegatan 30 -Helio GT 30 114 38 Stockholm Lokal: Dome (map)

Vad behöver du för att bli riktigt engagerad, få energi och bidra till resultat i ett möte? Inte bara lite grand utan på riktigt.  Och vad skulle det innebära om alla de möten du själv deltar i, eller själv arrangerar, var av den kalibern?
Vi möts 35-50 % av vår arbetstid. Vartannat möte tar mer energi än vad det ger. Vad kostar det? I det ständigt pågående flödet i dagens arbetsliv krävs allt mer för att hålla fokus, riktning och energi. Parallellt möter vi ett sug, en längtan efter samtal och möten som för oss bortom det snabba och uppenbara. Ledare och medledare vill och behöver mötas över organisatoriska och strukturella gränser och utforska vad som finns i detta gränsland. Möten utgör dessutom en så stor del av arbetslivet att det är ett avgörande arbetsmiljöverktyg. Möten är hårdvaluta!

Med oss 9 april har vi vår kollega Lotten Tegstam Welinder som närmast kommer från rollen som global processägare av möten inom IKEA. I en stor organisation blir effekterna av framgångsrik mötesutveckling högst påtagliga!

Samtalet leds av Catharina Axling, Elisabeth Ahremark och Lotten Tegstam Welinder, partners på Gaia.

Samtalet är en del i Gaia Leaderships serie Samtal i ögonhöjd – ett tillfälle till dialog och reflektion mellan ledare i både näringsliv och offentlig sektor.

Anmäl dig här!