Skip to main content
Program, events, möten

Spännande möten

Filter

Gaias digitala tisdagsluncher för offentlig sektor

Gaias digitala tisdagsluncher för ledare i offentlig sektor

Under våren startar Gaias digitala tisdagsluncher för ledare i offentlig sektor. Gaias Micael Mathsson samtalar mellan 12.00 – 12.55 med en gäst om hur ett medvetet ledarskap möter de möjligheter och utmaningar vi står inför. Kommande datum är 5 mars (Anna Thörn, regiondirektör, Region Dalarna) och 9 april (Helena Lindberg, riksrevisor Riksrevisionen).
Gaia Live med Bi Puranen

Gaia Live med Bi Puranen

Gaia Live är unika events som erbjuder ett forum för tankar, insikter, reflektioner och nya idéer. Här möter du tänkare från hela världen och det är riktat till dig som söker vägar genom vår tids komplexitet.

Teaser: Gaia Awe 2024

Låt dig ruckas i dina grundvalar - nytt ledarprogram våren 2024. Har du en upplevelse av att längta efter något större, som skapar genklang i din egen förundran? I sökandet efter någon form av utveckling där du ännu inte riktigt vet vad? Awe – förundran – kan rymma häpnad, förvåning, vördnad och en känsla av dyrkan. Ofta i relation till något större. Det kan också beskrivas som den psykologiska känslan i att inse att något inte står till på det sätt som var väntat.
Gaia Leaderships ledarprogram

Ledarprogram hösten 2024

Ledarskap kan vara både utvecklande och effektfullt. Gaia Leaderships öppna ledarprogram för ledare och chefer siktar mot att stötta medarbetarna till självledarskap, psykologiskt trygga team och samsyn kring verksamhetens gemensamma syfte. Där operativt arbete också kan vara strategiskt, för både effektivitet och effekt. Kort uttryckt: ett medvetet ledarskap.
Gaia Leadership Att tillitsfullt leda transformation i kommun

Att tillitsfullt leda transformation – Gaia Leaderships toppledarprogram för högre chefer i kommunsektorn

Välkommen till ett toppledarprogram där du möter andra spännande och engagerade ledare i kommunsektorn som delar din dröm om att utveckla ledarskapet och leda i transformation. Sveriges kommuner befinner sig i en tid av extremt snabba förändringar. Du som ledare har en viktig roll och ditt ledarskap gör skillnad.
Gaia Leadership toppledarprogram statsförvaltningen

Att leda i komplexitet 2024 – Gaia Leaderships toppledarprogram för högre chefer i statsförvaltningen

Välkommen till ett toppledarprogram där du möter andra spännande och engagerade ledare i statlig förvaltning som delar din dröm om att utveckla ledarskapet och leda i en transformativ och oförutsägbar tid.
Att leda HR affärsmässigt Gaia Leaderships utvecklingsprogram

Att leda HR affärsmässigt – Gaias utvecklingsprogram för nytänkande HR-chefer

Välkommen till Gaias ledarskapsprogram för dig som är HR-chef och som önskar komma närmare affären och verksamheten genom att utveckla ditt ledarskap och din HR-roll i en transformativ och oförutsägbar tid. HR har en viktig roll i helheten och ditt ledarskap gör skillnad.