Back to All Events

Level51 – talangprogram för 50+


  • Gaia Leadership AB Mäster Samuelsgatan 42, plan 16 Stockholm Sverige (map)

Level51: leadership upgrade vänder sig till dig som både har lång erfarenhet och ser din egen talang. Som vill få reflektera kring ledarskap och framtidsfrågor. Som vill utmana dig själv och andra till nya insikter och bidra i den transformativa tid vi är mitt uppe i. Där du får ladda med energi för ett hållbart ledarskap och hitta en riktning som både ligger i linje med din egen inre kompass och framtidens utmaningar.

Vi vänder oss till entreprenören och talangen i dig! En entreprenör som ser nya möjligheter och potential till utveckling - både i det egna erbjudandet (du själv), paketeringen (din kommunikation och ditt ledarskap) och önskad effekt (mål och mening både för dig själv och din verksamhet).

Vi erbjuder fyra intensivt interaktiva dagar varvade med reflektioner och träning, stöttat av det digitala verktyget Howspace. Start sker i januari, exakt datum meddelas senare.
Vi fokuserar på:

Längtan och vision. Din egen inre kompass och riktning. Var befinner du dig i livet? Var behöver du nytt liv och mer energi, vad behöver du skrota?

Agilt ledarskap och Growth Mindset. Vad är agilt ledarskap i transformation och hur bidrar det i livet och i verksamheten? Hur involverar jag för att skapa rörelse och få genomslag? Vilka svar finns i neurovetenskapen? Vad är ett Growth Mindset?

Level51 caselab. I team är du med och löser ett case samtidigt som du blir medveten om dina styrkor och utvecklingsområden genom reflektion. Du får också fokusera på din egen hållbarhet, din egen energipyramid.

Genomslag och kommunikation. Vilka är dina främsta styrkor som kommunikatör? Hur skapar du psykologisk trygghet, exempelvis i möten? Vilken ”story” vill du berätta om din framtid, dina nästa steg?

Vi behöver våra erfarna ledare – hållbara, engagerade och transformerande – för att möta framtidens utmaningar och förväntningar. Specialpris för att delta i den första externa versionen av programmet: SEK 12.000 per deltagare.
Intresserad? Kontakta elisabeth.ahremark@gaialeadership.com eller zilan.lawan@gaialeadership.com