Kan 184 mils löpning lära oss något om ledarskap? Malmö

– Samtal i ögonhöjd frukostseminarium –

Möt Kristina Paltén, ultralöpare: ”Hösten 2015 sprang jag genom Iran. Jag gjorde det för jag ville ha en värld av tillit, i motsats till den värld av rädsla som jag ser i nyheter och i många människors agerande. Min löpning genom Iran blev en kavalkad av vänlighet – jag minns Jabraeil som tillverkade ett litet kylskåp åt mig av en frigolitlåda och en PET-flaska med fruset vatten och Somayeh som skar av ett Aloe Vera-blad och smörjde in mina skavsår medan hon lärde mig persiska alfabetet.

Det är en berättelse om mod, att förverkliga sina drömmar, våga göra det annorlunda och viljan och förmågan att påverka sin omvärld. Det är också en frågeställning – vad har jag för val och ansvar i det samhälle jag lever i?

”Varje människa är en ledare och det är när du utmanar dina slutsatser och agerar på nytt sätt som förändring sker.”

Varmt välkommen att lyssna och reflektera tillsammans med Kristina Paltén och Sofie Rydåker, Gaia Leadership, Magdalena Nour, Mine samt övriga deltagare, om möjligheterna med att ta ditt självledarskap.

Vad händer när vi står stadigt i våra värderingar och visioner, vågar utmana det som ”sitter i väggarna” och våra egna slutsatser och perspektiv? Vad händer när vi vågar lita till att varje människa kan och vill bidra? Vad händer när vi släpper taget om det vi redan vet för att upptäcka något nytt?

Datum: 30 november 2017
Tid: Kaffe/te och smörgås från 08.00. Seminariet pågår kl. 08.30- 09.45
Plats: World Trade Center, Jungmansgatan 12, rum Tokyo, Malmö

Välkommen att anmäla dig här, senast 28 nov.

 

Ett arrangemang med World Trade Center som värd tillsammans med Gaia Leadership – ledarutveckling på människans villkor och MINE – etnisk mångfald i arbetslivet.

 

« Alla nyheter