Offentlig Chef 17-18 januari 2018

 

Gaia Leadership medarrangör av Offentlig Chef i Uppsala 17–18 januari 2018

Offentlig Chef är mötesplatsen och konferensen för dig som är ledare inom det offentliga Sverige. Här utvecklas du inom ditt ledarskap tillsammans med sakkunniga talare, träffar potentiella leverantörer och knyter kontakter med andra spännande ledare.  Årets tema är: ”Det offentliga ledarskapet bortom idag”.

Årets program är framtaget i samarbete med Uppsala kommun och ett flertal spännande seminarievärdar. Med anledning av hur förändring sker i både ett långt och ett kort perspektiv finns det stora förväntningar, utmaningar och möjligheter för det offentliga ledarskapet. Årets programråd har tagit fram ett kvalificerat program med fokus på hur ledarskapet påverkas av förändringar och hur du som ledare kan förbereda dig och din organisation inför framtidens utmaningar.

Länk till programmet finner du här: https://offentligchef.com/program/

Om du är intresserad av att delta så kan du genom att nyttja Gaia Leaderships rabatt sänka priset med 1 200: -, det gör du genom att ange ”SMART PARTNER GAIA” i rabattkodsfältet i anmälningsformuläret http://bit.ly/AnmälanoffentligchefGaia

 

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/Offentligchef
Linkedin: https://www.linkedin.com/groups/4925364
Ansök om att gå med i vår grupp: Offentlig Chef
Twitter: @OffentligaAff

« Alla nyheter