Sandra Rosén Larsson, Sverige

”Jag gillar att hitta varje individs energi och att skapa ett klimat där människor kan och vill utnyttja sin fulla potential”

Gaia Leadership lockade mig eftersom det är viktigt att kombinera mänsklig utveckling och praktisk kunskap i en pedagogisk modell – som gör att ledarskap plötsligt blir begripligt och tillgängligt för alla. Att se kriser och hinder naturliga och viktiga steg är ofta mitt bidrag. Sedan gillar jag att hitta varje individs energi och att skapa ett klimat där människor kan och vill utnyttja sin fulla potential.

Jag kommer från rese- och flygbranschen och har även under tio år arbetat i petroleumbranschen där jag haft olika roller, främst inom försäljning och marknadsföring. På senare år har jag intresserat mig mer och mer för organisations- och ledarskapsfrågor i samband med styrelseuppdrag och vidareutbildningar.

Dagligen ser jag bevis på hur viktigt det är att ständigt utveckla sitt ledarskap och att relationer mellan människor kräver nytänkande. Den delaktighet och det engagemang som Gaia Leaderships ledarskapsfilosofi ger, skapar synliga och mätbara effekter i organisationer, oavsett storlek och struktur.

Inom Gaia Leadership driver jag utvecklingsprojekt inom vår marknadskommunikation samtidigt som jag är coach och får vara med i spännande möten med modiga individer som vill utveckla sig själva.

Jag hoppas att du också vill, vi ses.

Sandra Rosén Larsson
Partner sedan 2010