Margareta Edén-Smaali, Sverige

”Min roll är att få kunden att hitta sin egen väg framåt”

Som coach och processledare tror jag på individens lust och vilja att växa. I mitt arbete bidrar jag till att individer och grupper får ökade insikter om sina egna resurser och möjligheter. För att åstadkomma långsiktiga resultat vill jag stå för ett engagerat, generöst och kreativt arbetssätt.

Mina kunders behov möter jag utifrån min erfarenhet som HR-chef, bl.a. för Philips Norden/Baltikum, Sheraton Hotell, Ekerö kommun och Lidingö stad. Jag trivs i internationella miljöer, talar flytande arabiska och har bl a verkat i Genève och Bryssel.

I min roll som ledarskapskonsult har jag de senaste åren bl a arbetat med Kustbevakningen, Stora Enso, Stockholms läns landsting och Täby kommun. Ofta handlar mina uppdrag om att möta individer och arbetsgrupper i förändringsprocesser, där min roll är att på ett enkelt och visionärt sätt få kunden att hitta sin egen väg framåt.

Jag är jur.kand. och även examinerad från Handelshögskolans Human Resources Executive Program. Som personalchef och fritidspolitiker har jag även skaffat mig erfarenhet av politiskt styrda organisationer.

Jag är Diplomerad Gaia Coach, Diplomerad ACC-Coach och licensierad på ett stort antal verktyg, t ex Myers Briggs, Belbins Teamroller, OPQ och MQ.

Margareta Edén-Smaali
Partner Gaia Leadership sedan 2006