Kerstin Lilje Brinck, Sverige

”Från det djupt personliga till halvering av ledtider…”

Varför jobbar jag med mänsklig utveckling? Jo, därför att jag tror på kärlekens helande kraft och för att människan är större och kan oändligt mycket mer än vi tror. Världen blir bättre om var och en känner sig som en hel, sammansatt och grundad människa som skapar det utrymme, liv och resultat som hon önskar och längtar efter. Det vill jag bidra till!

Sedan 1994 arbetar jag med utveckling av individer, grupper och organisationer i olika former – allt från det djupt personliga till halvering av ledtider. Jag har också arbetat som projektledare i globala förändringsprojekt och under ett par års tid som VD för ett bolag med uppdrag att skapa debatt kring viktiga samhällsfrågor. I min roll som samtalsterapeut på en vårdcentral har jag varit en psykosocial resurs främst för unga kvinnor och även arbetat med gruppterapi.

Jag är en viljestark person, målmedveten och vill utmana till nytänkande och utveckling – alltid med ett stort hjärta och empati för dem jag möter.

Jag är konsult inom organisations- och ledarutveckling, har en fil.kand. i Personal- och arbetslivsfrågor samt en grundutbildning i psykoterapi.

Kerstin Lilje Brinck
Partner i Gaia Leadership sedan 2010