Jenny Nyström, Sverige

”För mig är det viktigt att utveckling sker med nyfikenhet och glädje”

Det roligaste jag vet är att hjälpa andra att lyckas nå sina mål och att frigöra sin fulla potential. Jag brinner nämligen för utveckling – av individer, grupper och organisationer. Av ledarskap. Jag drivs av min nyfikenhet och vilja att utforska hur saker hänger ihop. Hur människor samspelar och skapar tillsammans. Hur vi kan skapa hållbart ledarskap och balans i livet. Vad är det som gör att vissa kan leverera hur svåra förutsättningarna än är? Vad är det som gör en organisation riktigt framgångsrik? Tillsammans kan vi utforska detta och mycket mer, definiera just ert mål och hitta en väg framåt mot det.

Jag har 10 års erfarenhet av att arbeta som strategisk HR-partner, varav de senaste åren som HR-chef på Kungliga Operan. Jag har t.ex. haft ansvar för att leda förändringsprojekt för att transformera både organisationens struktur och kultur. Ledarskap har alltid varit det centrala i mina uppdrag – både mitt eget, andras och organisationens. Att få arbeta som ledarskapskonsult och genom det hjälpa andra att skapa extraordinära resultat är ett privilegium – i allt från chefscoaching till större förändringsprojekt. Det här är allvarliga saker. Men för mig är det också viktigt att utveckling sker med nyfikenhet och glädje. Och humor.

Om du är intresserad av att höra mer om hur jag och Gaia Leadership kan stötta dig och din organisation att ta sig från nuläge till önskat läge är du välkommen att höra av dig så tar vi ett möte!

Jenny Nyström
Partner i Gaia Leadership sedan 2015