Carl Bure, Sverige

”Intresse, glädje, stolthet är grundstenar som förändrar framtiden och skapar hållbara, framgångsrika och starka individer & organisationer”

Allt som jag gör och företar mig innefattar stora delar av frihet samtidigt som jag behöver förlita mig på min omgivning för att lyckas. När det gäller mina stora intressen vindsurfing och alpin skidåkning, där gränser utforskas, behöver jag min omgivning för utmaning men också att ibland undsätta mig och ibland jag att undsätta dem. Känslan av att utmana väder och vind är beroendeframkallande och renande. Känslan att gemensamt utmanas och gemensamt lyckas kommer härifrån!

Jag vill få individer och organisationer att våga, även när allt runtomkring gungar. Gemensamt kan vi hitta det som i stunden behöver göras utan att tappa fokus på det som är våra långsiktiga mål. I mina uppdrag med Gaia Leaderships kunder vill jag därför hitta utrymmet för kreativitet där intresse, glädje och stolthet är grundstenar som förändrar framtiden och skapar hållbara, framgångsrika och starka individer och organisationer.

Carl Bure
Partner i Gaia Leadership sedan 2013