Lena Baastad

Gaia Leadership växer – Lena Baastad blir ny partner

Pressmeddelande

2016-01-13

Under våren kommer Lena Baastad, tidigare kommunstyrelseordförande i Örebro kommun, börja som ny partner i Gaia Leadership AB.

  • Vi är glada över möjligheten att rekrytera Lena Baastad till Gaia Leadership. Vi genomgår en stor expansion med många utmanande uppdrag där Lena Baastads kunskaper blir en viktig tillgång för oss. Lena Baastad har med stor framgång visat vad ett modernt ledarskap kan göra för att utveckla en stor organisation som Örebro kommun, de kunskaperna kommer nu att bli en värdefull resurs för våra kunder säger Johan Grip, VD för Gaia Leadership.

 

Gaia Leadership är ett av Sveriges ledande företag inom ledarskap och organisationsutveckling och vänder sig till ledare i privat näringslivet, offentlig sektor och den ideella sektorn. Företaget är verksamt i Sverige och internationellt, med kontor i Stockholm, Malmö, London, Helsingfors och Shanghai. Lena Baastad kommer att tillhöra kontoret i Stockholm.

  • Att utveckla människor och organisationer är något som jag brinner för. Som partner i Gaia Leadership får jag nu möjlighet att fördjupa mina kunskaper tillsammans med nya kollegor med bred kompetens och mångåriga erfarenheter av att utveckla ledare och stödja olika verksamheters utveckling och förändring, säger Lena Baastad.
  • Mina år som ledare i kommunsektorn har gett mig många värdefulla erfarenheter och kunskaper om hur ett utvecklingsarbete bedrivs i stora komplexa organisationer, därför känns det inspirerande och roligt att få chansen att anta en ny utmaning i mitt arbetsliv som partner i Gaia Leadership, säger Lena Baastad.

En utskriftsvänligversion av Pressrelease Lena Baastad till Gaia Leadership

För mer information, kontakta;

Johan Grip                VD, +46 70 815 99 05                                                                     
Johan Hederstedt      chef Gaia Leaderships Stockholmskontor, +46 70 280 80 00          
Lena Baastad             Partner, +46 70 375 16 37                                

Om Gaia Leadership:

Gaia Leadership är verksamt internationellt inom ledar- och verksamhetsutveckling och stöttar organisationer och individer att åstadkomma resultat på en ny nivå genom ledarutveckling, ledningsgruppsutveckling, strategi- och affärsutveckling, kommunikation.

Gaia Leadership grundades 1999 och består idag av drygt 50 konsulter i Sverige, Finland, Storbritannien och Kina. Vi har alla olika bakgrunder som ledare från både privat och offentlig sektor, ÖB, VD:ar i stora som mindre företagsledningar som Ericsson, Telia, SBAB, mm men vi har alla en sak gemensamt: Vår idé om ledarskapet – att varje människa är en ledare.

Partnerskap – avgörande för framgångsrikt ledarskap

Vår tid är i stark förändring. Vi ser en värld med rörelser som aktivt driver mot polarisering, protektionism och populism, en värld där individer och grupper med olika perspektiv allt för sällan möts. Vi ser en värld av globala...

Läs mer

Black Friday erbjudande

Från och med Black Friday den 24 november till och med den 30 november erbjuder vi 50% på ledarprogrammet: Det Offensiva Ledarskapet Att äga sin arena – för kvinnor som leder. Ett ledarskap som sätter samspelet mellan individens utveckling...

Läs mer

Misslyckandets utmanande dynamik – nyckel till lärande

En reflektion från Samtal i Ögonhöjd – Gaia Leaderships frukostseminarium   Som nyanställd på Gaia Leadership deltog jag på mitt första frukostseminarium med temat ”Misslyckanden som värdefull resurs för lärande och innovation”. Inför seminariet slog jag upp ordet misslyckande...

Läs mer

Are you a plus- or a minusleader?

  Change is enabled with a change within oneself. It is hard to execute a true organizational change if the parameters of an equation do not hold. Good self-awareness and continuous self-reflection provide a great platform for positive change....

Läs mer