Lena Baastad

Gaia Leadership växer – Lena Baastad blir ny partner

Pressmeddelande

2016-01-13

Under våren kommer Lena Baastad, tidigare kommunstyrelseordförande i Örebro kommun, börja som ny partner i Gaia Leadership AB.

  • Vi är glada över möjligheten att rekrytera Lena Baastad till Gaia Leadership. Vi genomgår en stor expansion med många utmanande uppdrag där Lena Baastads kunskaper blir en viktig tillgång för oss. Lena Baastad har med stor framgång visat vad ett modernt ledarskap kan göra för att utveckla en stor organisation som Örebro kommun, de kunskaperna kommer nu att bli en värdefull resurs för våra kunder säger Johan Grip, VD för Gaia Leadership.

 

Gaia Leadership är ett av Sveriges ledande företag inom ledarskap och organisationsutveckling och vänder sig till ledare i privat näringslivet, offentlig sektor och den ideella sektorn. Företaget är verksamt i Sverige och internationellt, med kontor i Stockholm, Malmö, London, Helsingfors och Shanghai. Lena Baastad kommer att tillhöra kontoret i Stockholm.

  • Att utveckla människor och organisationer är något som jag brinner för. Som partner i Gaia Leadership får jag nu möjlighet att fördjupa mina kunskaper tillsammans med nya kollegor med bred kompetens och mångåriga erfarenheter av att utveckla ledare och stödja olika verksamheters utveckling och förändring, säger Lena Baastad.
  • Mina år som ledare i kommunsektorn har gett mig många värdefulla erfarenheter och kunskaper om hur ett utvecklingsarbete bedrivs i stora komplexa organisationer, därför känns det inspirerande och roligt att få chansen att anta en ny utmaning i mitt arbetsliv som partner i Gaia Leadership, säger Lena Baastad.

En utskriftsvänligversion av Pressrelease Lena Baastad till Gaia Leadership

För mer information, kontakta;

Johan Grip                VD, +46 70 815 99 05                                                                     
Johan Hederstedt      chef Gaia Leaderships Stockholmskontor, +46 70 280 80 00          
Lena Baastad             Partner, +46 70 375 16 37                                

Om Gaia Leadership:

Gaia Leadership är verksamt internationellt inom ledar- och verksamhetsutveckling och stöttar organisationer och individer att åstadkomma resultat på en ny nivå genom ledarutveckling, ledningsgruppsutveckling, strategi- och affärsutveckling, kommunikation.

Gaia Leadership grundades 1999 och består idag av drygt 50 konsulter i Sverige, Finland, Storbritannien och Kina. Vi har alla olika bakgrunder som ledare från både privat och offentlig sektor, ÖB, VD:ar i stora som mindre företagsledningar som Ericsson, Telia, SBAB, mm men vi har alla en sak gemensamt: Vår idé om ledarskapet – att varje människa är en ledare.

Post #metoo: vilka normer längtar vi från och till?

När svallvågorna kring #metoo gick höga var det svalkande med Katharina Berndt Rasmussens (fil.dr, forskare i praktisk filosofi vid Institutet för framtidsstudier & Uppsala universitet) debattartikel i SvD. Hennes avsikt var att bjuda motstånd mot överdrivna reaktioner och motreaktioner,...

Läs mer

Hur skapar du resultat i din organisation?

Gaia Leadership höll ett Samtal i ögonhöjd på temat: ”Medarbetarskap, bortom idag – organisationers största utmaning och möjlighet”. Uppsala stadsteater hälsade ett 30-tal medverkande från 13 olika organisationer välkomna. Samtalet var öppet, ärligt, generöst och präglades av närvaro och...

Läs mer

Gaia Leadership 360+

Verktyget för att skapa resultat på ny nivå! Gaia Leadership har utvecklat ett eget 360-verktyg; Gaia Leadership 360+. Ett icke-dömande verktyg där det inte handlar om att vara bra eller dålig utan att titta på sina egna egenskaper i...

Läs mer

2018-01-26 | Uncategorized | 532

Partnerskap – avgörande för framgångsrikt ledarskap

Vår tid är i stark förändring. Vi ser en värld med rörelser som aktivt driver mot polarisering, protektionism och populism, en värld där individer och grupper med olika perspektiv allt för sällan möts. Vi ser en värld av globala...

Läs mer