Lena Baastad

Gaia Leadership växer – Lena Baastad blir ny partner

Pressmeddelande

2016-01-13

Under våren kommer Lena Baastad, tidigare kommunstyrelseordförande i Örebro kommun, börja som ny partner i Gaia Leadership AB.

  • Vi är glada över möjligheten att rekrytera Lena Baastad till Gaia Leadership. Vi genomgår en stor expansion med många utmanande uppdrag där Lena Baastads kunskaper blir en viktig tillgång för oss. Lena Baastad har med stor framgång visat vad ett modernt ledarskap kan göra för att utveckla en stor organisation som Örebro kommun, de kunskaperna kommer nu att bli en värdefull resurs för våra kunder säger Johan Grip, VD för Gaia Leadership.

 

Gaia Leadership är ett av Sveriges ledande företag inom ledarskap och organisationsutveckling och vänder sig till ledare i privat näringslivet, offentlig sektor och den ideella sektorn. Företaget är verksamt i Sverige och internationellt, med kontor i Stockholm, Malmö, London, Helsingfors och Shanghai. Lena Baastad kommer att tillhöra kontoret i Stockholm.

  • Att utveckla människor och organisationer är något som jag brinner för. Som partner i Gaia Leadership får jag nu möjlighet att fördjupa mina kunskaper tillsammans med nya kollegor med bred kompetens och mångåriga erfarenheter av att utveckla ledare och stödja olika verksamheters utveckling och förändring, säger Lena Baastad.
  • Mina år som ledare i kommunsektorn har gett mig många värdefulla erfarenheter och kunskaper om hur ett utvecklingsarbete bedrivs i stora komplexa organisationer, därför känns det inspirerande och roligt att få chansen att anta en ny utmaning i mitt arbetsliv som partner i Gaia Leadership, säger Lena Baastad.

En utskriftsvänligversion av Pressrelease Lena Baastad till Gaia Leadership

För mer information, kontakta;

Johan Grip                VD, +46 70 815 99 05                                                                     
Johan Hederstedt      chef Gaia Leaderships Stockholmskontor, +46 70 280 80 00          
Lena Baastad             Partner, +46 70 375 16 37                                

Om Gaia Leadership:

Gaia Leadership är verksamt internationellt inom ledar- och verksamhetsutveckling och stöttar organisationer och individer att åstadkomma resultat på en ny nivå genom ledarutveckling, ledningsgruppsutveckling, strategi- och affärsutveckling, kommunikation.

Gaia Leadership grundades 1999 och består idag av drygt 50 konsulter i Sverige, Finland, Storbritannien och Kina. Vi har alla olika bakgrunder som ledare från både privat och offentlig sektor, ÖB, VD:ar i stora som mindre företagsledningar som Ericsson, Telia, SBAB, mm men vi har alla en sak gemensamt: Vår idé om ledarskapet – att varje människa är en ledare.

Vill du vara med och bidra till att vi förstår mer om det ledarskap som vi behöver redan i dag för att lösa framtidens frågor?

Vad i det vi gör, eller i de system vi sätter upp för ledarskapet, är främjande och vad är begränsande? Hur använder vi människors potential? Förra veckan var vi i Almedalen för att utforska framtidens ledarskap genom intervjuer med...

Läs mer

2017-07-10 | Ledarskap, Utveckling | 453

Om vi ska skapa tillit behöver vi var och en bidra – reflektion från Almedalen

Varför är det viktigt för mig att engagera mig i Almedalen och att arrangera möten mellan människor i just det sammanhanget? Den frågan fick jag i höstas då jag ställdes inför faktum att vara den som skulle hålla i...

Läs mer

2017-07-05 | Almedalen, Tillit förändrar | 416

Tillit förändrar – Gaia Leadership i Almedalen

– Öppna events – offentliga samtal – Gaia Leadership arrangerar inte mindre än 5 offentliga samtal med spännande gäster, under Almedalsveckan. Här kan du ta del av program och info. Du kan också ladda ner programmet som pdf. Foto: Region...

Läs mer

2017-06-30 | Almedalen, Ledarskap, Tillit förändrar | 629

Värdegrund – en sliten floskel eller viktigare än någonsin?

Varför värdegrund? Många undrar vad det finns för nytta med att ha en formulerad värdegrund. Vi går alla runt med en egen värdegrund. Våra värderingar finns med och påverkar alla de val vi gör. Det gäller också våra företag,...

Läs mer