Vill du vara med och bidra till att vi förstår mer om det ledarskap som vi behöver redan i dag för att lösa framtidens frågor?

Vad i det vi gör, eller i de system vi sätter upp för ledarskapet, är främjande och vad är begränsande? Hur använder vi människors potential?

Förra veckan var vi i Almedalen för att utforska framtidens ledarskap genom intervjuer med inflytelserika chefer i näringslivet och offentlig sektor.

Nu fortsätter arbetet. Hur ser du på framtidens ledarskap? Vi är nyfikna på att intervjua fler och vi önskar dig välkommen att höra av dig till oss!

Hälsar Eva Ohlsson och Johan Hederstedt, Gaia Leadership.

Eva Ohlsson och Johan Hederstedt gör intervjuer om det ledarskap som vi behöver redan i dag för att lösa framtidens frågor.

4 kommentarer

 1. Sara Bengtzon skriver:

  Hej
  Ja det gör jag gärna

  Har skrivit lite om detta
  Återkommer

 2. Sara Bengtzon skriver:

  Gärna
  Har skrivit lite om det

  wew.sarabengtzonprofilering.se

 3. Eva skriver:

  Hej Sara,
  Vad roligt att du vill bidra. På återhörande efter semestrarna!

 4. Töive Kivikas skriver:

  Vore kul och intressant att träffas och språkas vid om ledarskap. Min erfarenhet säger att nyckeln till framgång är ömsesidigt förtroende mellan ledare och medarbetare. Intressant?
  Bästa hälsningar
  Tõive Kivikas
  http://www.kivikas.com

Post #metoo: vilka normer längtar vi från och till?

När svallvågorna kring #metoo gick höga var det svalkande med Katharina Berndt Rasmussens (fil.dr, forskare i praktisk filosofi vid Institutet för framtidsstudier & Uppsala universitet) debattartikel i SvD. Hennes avsikt var att bjuda motstånd mot överdrivna reaktioner och motreaktioner,...

Läs mer

Hur skapar du resultat i din organisation?

Gaia Leadership höll ett Samtal i ögonhöjd på temat: ”Medarbetarskap, bortom idag – organisationers största utmaning och möjlighet”. Uppsala stadsteater hälsade ett 30-tal medverkande från 13 olika organisationer välkomna. Samtalet var öppet, ärligt, generöst och präglades av närvaro och...

Läs mer

Gaia Leadership 360+

Verktyget för att skapa resultat på ny nivå! Gaia Leadership har utvecklat ett eget 360-verktyg; Gaia Leadership 360+. Ett icke-dömande verktyg där det inte handlar om att vara bra eller dålig utan att titta på sina egna egenskaper i...

Läs mer

2018-01-26 | Uncategorized | 532

Partnerskap – avgörande för framgångsrikt ledarskap

Vår tid är i stark förändring. Vi ser en värld med rörelser som aktivt driver mot polarisering, protektionism och populism, en värld där individer och grupper med olika perspektiv allt för sällan möts. Vi ser en värld av globala...

Läs mer