Vill du vara med och bidra till att vi förstår mer om det ledarskap som vi behöver redan i dag för att lösa framtidens frågor?

Vad i det vi gör, eller i de system vi sätter upp för ledarskapet, är främjande och vad är begränsande? Hur använder vi människors potential?

Förra veckan var vi i Almedalen för att utforska framtidens ledarskap genom intervjuer med inflytelserika chefer i näringslivet och offentlig sektor.

Nu fortsätter arbetet. Hur ser du på framtidens ledarskap? Vi är nyfikna på att intervjua fler och vi önskar dig välkommen att höra av dig till oss!

Hälsar Eva Ohlsson och Johan Hederstedt, Gaia Leadership.

Eva Ohlsson och Johan Hederstedt gör intervjuer om det ledarskap som vi behöver redan i dag för att lösa framtidens frågor.

4 kommentarer

 1. Sara Bengtzon skriver:

  Hej
  Ja det gör jag gärna

  Har skrivit lite om detta
  Återkommer

 2. Sara Bengtzon skriver:

  Gärna
  Har skrivit lite om det

  wew.sarabengtzonprofilering.se

 3. Eva skriver:

  Hej Sara,
  Vad roligt att du vill bidra. På återhörande efter semestrarna!

 4. Töive Kivikas skriver:

  Vore kul och intressant att träffas och språkas vid om ledarskap. Min erfarenhet säger att nyckeln till framgång är ömsesidigt förtroende mellan ledare och medarbetare. Intressant?
  Bästa hälsningar
  Tõive Kivikas
  http://www.kivikas.com

Partnerskap – avgörande för framgångsrikt ledarskap

Vår tid är i stark förändring. Vi ser en värld med rörelser som aktivt driver mot polarisering, protektionism och populism, en värld där individer och grupper med olika perspektiv allt för sällan möts. Vi ser en värld av globala...

Läs mer

Black Friday erbjudande

Från och med Black Friday den 24 november till och med den 30 november erbjuder vi 50% på ledarprogrammet: Det Offensiva Ledarskapet Att äga sin arena – för kvinnor som leder. Ett ledarskap som sätter samspelet mellan individens utveckling...

Läs mer

Misslyckandets utmanande dynamik – nyckel till lärande

En reflektion från Samtal i Ögonhöjd – Gaia Leaderships frukostseminarium   Som nyanställd på Gaia Leadership deltog jag på mitt första frukostseminarium med temat ”Misslyckanden som värdefull resurs för lärande och innovation”. Inför seminariet slog jag upp ordet misslyckande...

Läs mer

Are you a plus- or a minusleader?

  Change is enabled with a change within oneself. It is hard to execute a true organizational change if the parameters of an equation do not hold. Good self-awareness and continuous self-reflection provide a great platform for positive change....

Läs mer