Vill du vara med och bidra till att vi förstår mer om det ledarskap som vi behöver redan i dag för att lösa framtidens frågor?

Vad i det vi gör, eller i de system vi sätter upp för ledarskapet, är främjande och vad är begränsande? Hur använder vi människors potential?

Förra veckan var vi i Almedalen för att utforska framtidens ledarskap genom intervjuer med inflytelserika chefer i näringslivet och offentlig sektor.

Nu fortsätter arbetet. Hur ser du på framtidens ledarskap? Vi är nyfikna på att intervjua fler och vi önskar dig välkommen att höra av dig till oss!

Hälsar Eva Ohlsson och Johan Hederstedt, Gaia Leadership.

Eva Ohlsson och Johan Hederstedt gör intervjuer om det ledarskap som vi behöver redan i dag för att lösa framtidens frågor.

4 kommentarer

 1. Sara Bengtzon skriver:

  Hej
  Ja det gör jag gärna

  Har skrivit lite om detta
  Återkommer

 2. Sara Bengtzon skriver:

  Gärna
  Har skrivit lite om det

  wew.sarabengtzonprofilering.se

 3. Eva skriver:

  Hej Sara,
  Vad roligt att du vill bidra. På återhörande efter semestrarna!

 4. Töive Kivikas skriver:

  Vore kul och intressant att träffas och språkas vid om ledarskap. Min erfarenhet säger att nyckeln till framgång är ömsesidigt förtroende mellan ledare och medarbetare. Intressant?
  Bästa hälsningar
  Tõive Kivikas
  http://www.kivikas.com

Om vi ska skapa tillit behöver vi var och en bidra – reflektion från Almedalen

Varför är det viktigt för mig att engagera mig i Almedalen och att arrangera möten mellan människor i just det sammanhanget? Den frågan fick jag i höstas då jag ställdes inför faktum att vara den som skulle hålla i...

Läs mer

2017-07-05 | Almedalen, Tillit förändrar | 415

Tillit förändrar – Gaia Leadership i Almedalen

– Öppna events – offentliga samtal – Gaia Leadership arrangerar inte mindre än 5 offentliga samtal med spännande gäster, under Almedalsveckan. Här kan du ta del av program och info. Du kan också ladda ner programmet som pdf. Foto: Region...

Läs mer

2017-06-30 | Almedalen, Ledarskap, Tillit förändrar | 628

Värdegrund – en sliten floskel eller viktigare än någonsin?

Varför värdegrund? Många undrar vad det finns för nytta med att ha en formulerad värdegrund. Vi går alla runt med en egen värdegrund. Våra värderingar finns med och påverkar alla de val vi gör. Det gäller också våra företag,...

Läs mer