Att äga sin arena – för kvinnor som leder

Detta är en heldag för dig som vill utvecklas i ditt talarskap, känna dig bekväm och kraftfull, samtidigt som du lyckas förmedla ditt budskap på ett dynamiskt och lustfyllt sätt. Vi har intervjuat tolv framgångsrika kvinnor och ledare och kommer att kombinera våra egna erfarenheter med inspiration från dessa intervjuer. Du får möjlighet att utforska scenen i en liten grupp om max åtta deltagare. I en trygg miljö får du feedback på dina styrkor och idéer till utveckling. Du får vårt fulla engagemang på det som är viktigast för att just du ska bli framgångsrik och nå resultat. Om du har roligare på scen kommer din publik att ha roligare med dig!

Anmälan

Innehåll

Detta är en heldag för dig som vill utvecklas i ditt talarskap, känna dig kraftfull och bekväm, samtidigt som du lyckas förmedla ditt budskap på ett dynamiskt och lustfyllt sätt. Vi som leder programmet kommer att kombinera våra egna erfarenheter med inspiration från intervjuer vi gjort med tolv framgångsrika kvinnor och ledare. I en trygg miljö får du får möjlighet att i en liten grupp om max åtta deltagare utforska scenen, få feedback på dina styrkor och idéer till utveckling. Du får vårt fulla engagemang med målet att just du ska bli framgångsrik och nå resultat. Om du har roligare på scen kommer din publik att ha roligare med dig!

Du får möjlighet att laborera med olika tekniker som både bidrar till lugn och skapar intresse. Om du använder röst, kroppsspråk och är i interaktion från scen, ökar dina chanser att få genomslag! Låt dig inspireras av de framgångsrika kvinnor i ledar- och talarroller som vi intervjuat, och koppla ihop det med forskning kring både neuro-science, förväntningar på genus och retorik. Ta tillfället att träna och utforska ditt eget uttryck!

Du kommer att få:

  • Betona dina styrkor för att få tillgång till din personliga dynamik.
  • Olika strategier för att vara mindre självkritisk och mer bekväm på scen och därmed utöka komfortzonen.
  • Testa olika tekniker för att variera ditt uttryck, bredda din arena och använda rekvisita..
  • Träna på att stå på scen, ta plats och ha publikkontakt.
  • Säkerställa att budskap och uttryck hänger ihop.

Fakta

Nästa programstart to be announced. .

Målgrupp:
Träningen riktar sig till dig som redan är van att hålla presentationer.

Omfattning:
Programmet genomförs en heldag. Max 8 deltagare.

Språk:
På svenska, kan genomföras på engelska vid behov, fråga gärna.

Ansökan och anmälan:
Anmälan är bindande men kan överlåtas.

Maila academy@gaialeadership.se eller ring 08-459 77 80.
Elisabeth Ahremark 070-468 03 83.

Pris:
6.500 kr ex moms per person. Lunch och fika ingår.
Sex personer eller fler?
Företagsinternt upplägg 30.000 kr ex moms för 6 deltagare.

Programledare

Elisabeth Ahremark har i över 10 års tid coachat och utvecklat drygt 700 ledare inom kommunikation, retorik och det personliga varumärket. Med ett intresse för neuro science har hon utvecklat en spetskompetens i området speech performance.

Jenny Leister är utbildad skådespelare (BA in acting, London) och PCC diplomerad coach och har de senaste 10 åren jobbat med kompetensutbildningar och ledarskapscoaching.

Sagt om

”Det har blivit ett antal kurser i presentationsteknik genom åren, många med fokus på retoriken och kroppsspråket. Det här är något helt annorlunda! Nu handlar det om att äga sin arena och leverera något unikt. Otroligt spännande att få hjälp att öppna upp sinnena för nya verktyg bl a i form av rekvisita som man kan använda för att snäppa upp presentationen ytterligare. Bra också att få möjlighet att träna i liten grupp. Våga utmana dig själv – våga äga din arena!”

Ingegerd Cronqvist, Director Programme Management Business Operations, Oracle Svenska AB

Kontakt

Vi ser fram emot att höra från dig.

academy@gaialeadership.se eller ring 08-459 77 80.
Elisabeth Ahremark 070-468 03 83.

Pdf

Anmälningsformulär

För att säkerställa att programmet du valt matchar dina behov gör vi alltid en individuell bedömning av din bakgrund utifrån Gaia Leaderships antagningskrav samt stämmer av dina personliga förutsättningar och mål, via telefon eller i ett personligt möte. I anslutning till det får du sedan ett antagningsbesked.

Övriga frågor eller information

Visa allmänna villkor för utbildningar vid Gaia Leadership

Betalningsvillkor

Avgiften ska vara betald till programstart. Ni garanteras den plats antagningsbeskedet avser under förutsättning att avgiften är reglerad senast vid detta tillfälle. Anmälningsavgiften är förverkad och skall inbetalas till Gaia Leadership utan dröjsmål.

Avanmälan

Vid avbokning 30 dagar innan start ingen debitering. 14 dagar innan kursstart debiteras 50 % av deltagaravgiften. Vid avbokning därefter debiteras 100%. Ni har givetvis möjlighet att ersätta er plats med en annan kollega.

Övrigt

Gaia Leadership förbehåller sig rätten att inte starta ett utbildningsalternativ om antalet anmälningar är för få. I dessa fall återbetalas alla erlagda avgifter utan avdrag. Gaia Leadership förbehåller sig rätten att vid behov kunna göra schematekniska förändringar. Deltagare som inte har godkänd närvaro vid tiden för certifiering måste komplettera detta nästföljande utbildningsomgång för att erhålla certifikat.
Deltagaren godkänner härmed att personuppgifter såsom namn, utbildningsomgång och e-postadress får användas under och efter avslutade program inom Gaia Leadership skyddade nätverk för kommunikation och uppföljning.

Ansvarsbegränsning

Gaia Leadership är inte ansvarig för skada som beror på lagbud, myndighets åtgärd, krigshändelse, strejk, lockout, bojkott, blockad, brister hos leverantör, hård väderlek, olyckshändelse, inbrott, stöld, överraskande maskinskada, ovanliga driftstörningar eller annan omständighet utanför Gaia Leaderships kontroll. Gaia Leadership är inte i något fall ansvarig för indirekt skada, såsom utebliven vinst, produktionsbortfall eller tredjemansskada. Gaia Leadership är inte heller skyldig att i andra fall ersätta skada som uppkommer om Gaia Leadership har varit normalt aktsam.

Godkänn villkor*

Ja, accepterar att anmälan är bindande och godkänner Gaia Leadership allmänna villkor för anmälan